I 2016 blev Billetnet til Ticketmaster Danmark
Ticketmaster Danmark er ejet af Ticketmaster International under selskabet Live Nation Entertainment. Der er cirka 35 medarbejdere på det danske Ticketmaster-kontor, der ligger på Gl. Kongevej i København. Billetnet har været ejet af Ticketmaster siden 2002, og vi synes derfor, at det var på tide, at vi ændrede vores navn til Ticketmaster Danmark.

Som den ældste billetudbyder i Danmark har vi en lang erfaring med at sælge billetter. Vi har mange års erfaring med at håndterer alt, hvad der handler om billetsalg og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Som del af Ticketmaster International giver vi sammen med vores de andre europæiske Ticketmaster-kontorer mulighed for, at alle billetkøbere har adgang til at købe sikre billetter til store oplevelser uden for Danmarks grænser.

Billetter til oplevelser uden for Danmark
Vil du købe billetter til oplevelser i udlandet: Søg på artisten, byen, landet eller arrangementet her på sitet og køb billetten.

Når du køber billetter hos Ticketmaster, ved du altid, at dine billetter er gyldige og stammer fra den officielle billetudbyder, og at du kun betaler den ordinære pris.