Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!

I tilfælde af at du har købt billet til et Ticketmaster arrangement, men ønsker at overdrage din billet til en anden køber kan du gøre følgende.

1. Oprindelig billetejer (fan) skal henvende sig telefonisk til Ticketmaster Servicecenter +45 70 15 65 65. Her skal Billetejer verificere man er den retsmæssige ejer ved at oplyse de sidste 4 cifre i kortnummerer betalingen er foretaget med. Den fan der ønsker at overdrage sin billet skal oplyse navn, efternavn og telefon nr. på vedkommende som billetten skal overdrages til.

2. Vedkommende som skal have overdraget en billet fra en anden fan , skal efterfølgende henvende sig telefonisk til Ticketmaster Danmarks servicecenter +45 70 15 65 65 og oplyse adgangsgivende oplysninger for overdragelsen

3.Såfremt at alle parter lever op til ovenstående punkter refunderer Ticketmaster Danmark billetprisen til den fan som ønsker at overdrage sin billet, og sælger billetten på ny gennem et reserveret salg, til den fan som skal have overdraget billetten.

 

4. Hvad er adgangsgivende oplysninger for overdragelsen?

Vil du overdrage din(e) billetter til en anden fan, skal oplyse fulde navn på personen som skal have billetterne overdraget, og hvilket telefon nummer som de henvender sig på.

Vil du overtage en andens billet(ter) fra en anden fan skal du som nr. 2 part kunne oplyse

Ordrenummer, fulde navn på oprindelig billetkøber og de sidste 4-cifre i det betalingskort der er benyttet til billetkøbet.

 

Vi gør opmærksom på at det er oprindelig billetejers ansvar at overdragelsen bliver gennemført

 

Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Powered by inbenta