Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!
Få gode råd til køb af billetter til populære arrangementer her.

6 tips til at gøre billetkøbet bedst muligt:
1. Login på din Profil på Ticketmaster.dk på forhånd
2. Husk at have opdateret din postadresse
3. Tøm evt. din browser for cookies
4. Tryk ikke re-fresh, hvis du står i den virtuelle kø
5. Forsøg IKKE at købe billetter i flere browservinduer på én gang.
6. Brug IKKE flere browsere på en gang - da dette blot er medvirkende til at skabe yderligere tryk på trafikken.

Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Powered by inbenta