Hvis du har mistet dine eTicketFast-billetter, vil vi bede dig kontakte os ved at udfylde formularen via linket ”kontakt os” eller pr. telefon +45 7015 6565, og så hjælper vi dig.

Husk at du også altid kan finde dine billetter under "Min Profil". Hvis du ikke har modtaget billetterne pr. e-mail, tryk på Min Profil, hvor du kan logge ind og finde dine billetter under punktet "Mine billetter".