Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!
Hvordan køber jeg en billetforsikring?
Hvis forsikringen er tilgængelig for det arrangement, du har valgt, vil du blive tilbudt mulighed for at købe forsikringen på det tidspunkt, hvor du bestiller dine billetter.

Jeg har en forespørgsel vedrørende et krav (fx "jeg vil gerne stille et krav" eller "jeg har indsendt mit krav for flere dage siden, har I modtaget det?"): Hvem skal jeg kontakte?
Hvis du har en gyldig billetforsikring kan du indgive en skadesanmeldelse online. For alle andre spørgsmål, kontakt venligst eventclaims@allianz-assistance.co.uk. Alle krav og informationservices foregår kun online.

Jeg har en forespørgsel om mit forsikringskøb
Kontakt venligst eventclaims@allianz-assistance.co.uk .

Jeg har en forespørgsel om at annullere min forsikring. Hvem skal jeg kontakte?
Hvis dækningen på en eller anden måde ikke passer til dit behov, bedes du venligst kontakte Ticketmaster Danmark, telefon nr. +45 70 15 65 65 inden 14 dage efter udstedelse af policen, hvorefter din police annulleres, og det fulde beløb refunderes, forudsat begivenheden ikke er begyndt, og at du ikke har anmeldt et erstatningskrav eller påtænker at gøre det.

Kan Ticketmaster Danmark behandle min forespørgsel?
Nej. Hvis du har en gyldig billetforsikring kan du indgive en skadesanmeldelse online. Læs mere om hvad forsikringen dækker og se forsikringsvilkår her
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Powered by inbenta