Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!
Kan jeg bestille 1 Collector Ticket og 1 standard-billet?
Ja, det er muligt. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du bestiller en standardbillet kan du kun vælge forsendelse pr. post og ikke vores print-hjemme-billet, eTicketFast. Standardbilletterne sendes inden for 4 hverdage, men din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet.

Hvad koster en Collector Ticket?
Vores flotte souvenirbillet koster typisk 50 kr. plus det gebyr, der er på arrangementet.

Hvornår bliver min Collector Ticket sendt?
Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at den sendes tidligere.

Hvad er en Collector Ticket?
Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Vores nye Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.
Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx Disney on Ice og store koncerter. Følg med her for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på Ticketmaster.dk

Kan jeg opgradere min almindelige billet til en Collector Ticket?
Kontakt vores Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 - så prøver vi at hjælpe!

Er en Collector Ticket for én person eller flere?
En Collector Ticket gælder altid kun for én person - præcis som vores almindelige billetter.

Skal jeg altid have min Collector Ticket rundt om halsen til arrangementet?
Din Collector Ticket skal bruges ved indgangen, hvor den giver adgang til arrangement på lige fod med en almindelig billet. Herefter er det ikke nødvendigt, at du har billetten hængende rundt om halsen. Men vi anbefaler, at du har den på, så du ikke mister den. 
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Powered by inbenta