Information om aktuelle arrangementer

Hjem
Er der aldersgrænse til koncerten?
Ja, Aldersgrænsen er 13 år. Hvis du er under 13 år skal du være ifølge med en voksen over 18 år

Hvornår starter koncerten?
Arrangementet starter kl. 15:30 og der vil være flere som optræder. Justin Bieber får selskab af special guests Rudimental, Gnash og Goldroom, som varmer op under publikum, inden superstjernen går på scenen.

Er det Justin Biebers "Purpose World Tour"?
Ja, han kommer med sin Purpose World Tour

Hvor mange sange spiller han / Hvor længe spiller han?
Vi har desværre ikke informationer om, hvor længe Justin Bieber spiller.

Hvor mange billetter kommer der til salg?
Vi kan desværre ikke oplyse om antallet af billetter der kommer i salg.

Hvad koster billetterne?
Der vil være tre billettyper:
Standard ståplads:  590 DKK (inkl. Billetgebyr)
Golden Circle ståplads:  890 DKK (inkl. Billetgebyr)
PIT ståpladser  1290 DKK (inkl. Billetgebyr)

Hvordan kommer scenen til at se ud?
Vi har desværre ikke sådanne praktiske informationer, såsom sceneopstæningen.

Hvor mange PIT områder vil der være?
Ifølge informationerne, som vi har på nuværende tidspunkt, så vil der være 2 PIT områder.

Kommer der en salsplan?
Der vil være en salsplan tilgængelig på Ticketmaster.dk når salget starter.

Der var en Ticketmaster Facebook-side, som havde en konkurrence, hvor man kunne vinde billetter – kender I noget til den?
Vi er desværre blevet gjort opmærksomme på en falsk Ticketmaster Danmark profil på Facebook. Denne profil har lavet et opslag med en falsk Justin Bieber konkurrence om billetter til koncerten i Aarhus. Vi vil opfordre jer til ikke at dele, like eller klikke på konkurrencen. Det er vigtigt, at I sletter opslaget, hvis I allerede har delt det.

Den falske profil er selvfølgelig anmeldt til Facebook og bliver derfor fjernet snart.

Vi har fået rigtig mange henvendelser fra jer om den falske konkurrence. Og det har været en stor hjælp – så TAK! Vi mener bestemt ikke, et det er i orden at udnytte Justin Bieber fans eller nogen andre. Så lad os endelig vide, hvis I støder på lignende sager.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg ikke har modtaget mail om presale (forsalg)?
Det er ikke Ticketmaster som sender disse mails ud, og hvis du skulle have modtaget en mail med link til forsalg, så skal du rette henvendelse der, hvor du har fået adgang igennem. Ticketmaster har ikke mulighed for at hjælpe med links eller koder, hvis du ikke har modtaget dette.

Hvem er arrangøren?
Arrangøren bag Justin Bieber koncerten er ICO Concerts, og hvis du har brug for at kontakte dem, så findes der flere informationer på deres hjemmeside: http://www.concerts.dk/
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Allerede købte billetter til den 5. februar er automatisk gyldige til den nye dato: 2. september 2017

Koncerten med Metallica i Royal Arena 5. februar er udskudt.

Vi er meget skuffede over at måtte dele med jer at James’ helbred desværre i løbet af lørdagen er forværret. Særligt hans hals er ikke i bedring, og han er under strenge lægeordrer mod at synge en eneste tone. Så vi må desværre meddele, at vi må udskyde morgendagens show i Royal Arena til 2. september 2017.

Vores uge her i København har stået i kalenderen i meget lang tid som en helt særlig lejlighed, ikke blot for vores venner i Danmark men også for os, og vi har virkelig glædet os til at fejre den nye arena med jer. Til de af jer som var der i går - vi værdsætter at I opmuntrede os til at fortsætte… det betød alt for os! Det var nedtur for os alle at vi ikke var i stand til at give jer den fulde Metallica oplevelse; det var et af de mest udfordrende shows, vi nogensinde har spillet, men jeres kærlighed og support førte os igennem.

Vi ved, at mange af jer kommer langvejsfra for at tilbringe weekenden sammen med os, og vi er meget kede af den ulejlighed som det her foranlediger. Vi håber, at du vil kunne komme tilbage til København til september, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det godt igen for alle med noget helt særligt til jer ved showet - selvfølgelig sammen med et kick ass show! Og til Aphyxion, bandet som vandt jeres stemmer som søndagens supportband, vi håber I kan komme til september.

Tak igen for al den støtte og omsorg I altid har vist os i Danmark. Vi kommer tilbage!

PS. Vi monitorerer James’ stemme dagligt, så hold øje med metallica.com

Hvis du ikke har mulighed for at opleve koncerten 2. september og derfor ønsker dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster inden 1. marts på tlf.: 70 15 65 65 eller pr mail servicecenter@ticketmaster.dk

Refundering sker udelukkende til den oprindelige køber af billetten, hvorfor du vil blive bedt om at oplyse de sidste 4 cifre af det kreditkort billetterne er købt på. Billetgebyr refunderes ikke.