Købte billetter refunderes som udgangspunkt ikke. I tilfælde af aflysning henvises der dog til den ansvarlige arrangør for yderligere information og eventuel refundering. Billetter refunderes i sådanne tilfælde som udgangspunkt altid til billetkøber.

I øvrigt gælder, at såfremt dine billetter er købt med kreditkort på Ticketmaster.dk eller pr. telefon, så vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto.

Hvis dine billetter er helt eller delvist betalt med gavekort, skal du skrive til os ved at udfylde formularen via linket ”kontakt os” og oplyse dit registrerings- og kontonummer samt ordrenummeret på dine billetter.

Er billetterne købt på et Ticketmaster Danmark-salgssted, kan du få billetterne refunderet på et Ticketmaster Danmark-salgssted eller ved at sende dine billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5.sal
1850 Frederiksberg C
Att.: Kundeservice.

Vi vil herefter refundere billetprisen til din konto, når vi har modtaget dine købte billetter.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.