Når du har oprettet en profil, kan du til- og afmelde dig Ticketmaster Danmarks elektroniske nyhedsbrev Billetnyt. Modtager du allerede vores nyhedsbrev, kan du - såfremt du ikke ønsker at modtage det længere - afmelde det ved at logge ind på "Min Profil", klikke på "Nyhedsbrev" og fjerne krydset under Billetnyt. Klik dernæst på "Opdater" for at gemme ændringen.