Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!
For at købe billetter på Ticketmaster.dk er det nødvendigt at oprette en profil. Klik på "Profil" øverst til højre, derefter "Log ind/Opret Profil" og udfyld de obligatoriske felter i skemaet. Når du har oprettet en profil, bliver du automatisk logget ind, og du kan nu fremover købe billetter ved at logge ind med din e-mail samt det password, du valgte ved oprettelsen. Med en profil kan du hurtigere bestille og købe billetter på Ticketmaster.dk fremover, da du har indtastet dine oplysninger på forhånd. Du kan både oprette en profil på forhånd eller i forbindelse med købet.

Vil du foretage ændringer i din profil, skal du blot logge på med din e-mail og password. Herefter kommer du ind på "Min profil" og kan klikke på ""Rediger profil".
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Powered by inbenta