Du kan ændre din adresse ved at logge ind på "Min profil" og klikke på "Rediger adresse". Klik dernæst på "Opdater" for at gemme ændringen.

Har du fået ny adresse, er det vigtigt, at du ændrer den, før du køber billetter - da billetterne sendes til den adresse, som er registreret på profilen.

Det er ligeledes vigtigt, at navn og adresse stemmer overens, da Post Danmark kun leverer breve, hvis navnet står på postkassen. I det tilfælde, at Post Danmark ikke kan levere brevet, får vi det retur, hvilket kan tage op til 14 dage.