Du kan købe et Ticketmaster Danmark-gavekort ved at klikke på "Gavekort" på forsiden af Ticketmaster.dk. Der findes to typer gavekort: Ét, du kan modtage med posten, som er i samme materiale og har samme størrelse som et kreditkort og ét, som du eller din ønskede modtager vil få via en e-mail og selv kan printe.

Inde på selve gavekort-forsiden vil du se nogle forskellige muligheder for yderligere information som fx gavekort til virksomheder, retningslinjer for gavekort, gavekort-sidens egen FAQ (ofte stillede spørgsmål) og meget mere. Læs mere her.