Ticketmaster Danmark har gjort det nemt at købe billetter her på Ticketmaster.dk. Sådan gør du:

- Find det ønskede arrangement via søgefunktionen øverst på siden eller ved at vælge en kategori.
- Klik på "Find billetter" for at komme ind til selve købssiden.
- Vælg antal billetter og prisniveau og klik på "Find billetter" eller brug den interaktive salsplan, hvis denne er tilgængelig, til at vælge de ønskede pladser.
- Bestillingen vil nu blive vist på skærmen, og du har 15 minutter til at bekræfte denne. Kontroller venligst dine pladser samt din bestilling. Bekræfter du ikke bestillingen inden for de 15 minutter, vil den blive slettet.
- Herefter logger du ind på din profil på Ticketmaster.dk (med mindre du allerede er logget ind) - eller opretter en ny profil, såfremt det er første gang, du køber billetter på Ticketmaster.dk.
- Vælg derefter leveringsmetode, indtast betalingsoplysninger og godkend retningslinjerne for køb. Når du har indtastet alle oplysninger, vil knappen "Bekræft køb" nederst på siden blive aktiv. Når du klikker på den, vil købet blive gennemført, og pengene bliver trukket på dit betalingskort.
- Din ordre er gennemført, når du ser en bekræftelse på skærmen. Efterfølgende sender vi også en bekræftelse til din e-mailadresse.