For at bruge søgefeltet øverst på siden skal du indtaste dit søgeord og trykke på søgeknappen, som er placeret til højre for søgeordet. I søgefeltet kan du både søge på en kunstner, en arrangementstitel, et spillested eller lignende. Du kan indtaste ét eller flere søgeord - fx "Skatteøen" eller "Crazy for You". Systemet vil automatisk tilbyde dig flere resultater undervejs.