General information

Hjem
HAR DU SPØRGSMÅL TIL KØB/SALG AF BILLETTER?
Du kan finde svar på de fleste spørgsmål i denne FAQ, hvor du også kan skrive til os ved at trykke på "Kontakt os".

Ønsker du at købe billetter eller har du spørgsmål, der omhandler allerede købte billetter, så skal du kontakte vores Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 (mandag - fredag: 10.00 - 17.00).

På nogle tidspunkter af dagen får vi flere opkald end andre, og selvom vi planlægger efter det, kan der alligevel opstå ventetid. Se i skemaet herunder, hvornår der er mindst risiko for ventetid.

Ticketmaster Danmark Erhvervsservice: 70 25 65 85 (mandag - fredag: 10.00 - 16.00).

Har du ikke købt billetter, men behøver generel information om spilledatoer, forestillinger osv., så benyt Ticketmaster Danmark Informationstelefon: 90 13 65 65 (mandag - fredag: 10.00 - 16.00). Bemærk: Denne service koster 3 kr. pr. minut samt eventuelt gebyr pålagt af dit teleselskab.

Ticketmaster.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Se vores e-mærke her.

ADMINISTRATION

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C.

Bemærk: Ovenstående adresse er ikke et salgssted. Vi modtager derfor ikke kunder, og har ikke billetsalg til personligt fremmødte på adressen.

Administration: 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00).
Email: servicecenter@ticketmaster.dk

A/S registreringsnummer: 240.787
CVR-nummer: 20309474
Etableringsår: 1991

KUN FOR ARRANGØRER!

Er du arrangør og ønsker at Ticketmaster Danmark skal forestå salg af billetter til dit arrangement, så kontakt venligst Ticketmaster Danmarks salgsafdeling på 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00) eller sales@ticketmaster.dk.

Du kan også besøge vores hjemmeside for arrangører b2b.ticketmaster.dk/da
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os

Handicapparkering – Royal Arena

Ved anvendelse af handicapparkering i Royal Arena , skal man kunne fremvise kørestolsbillet til arrangement samt handicapparkeringskort ved indganen til handicapparkeringen.

Er du ikke kørestolsbruger, men har på grund af andet handicap brug for handicapparkingen , skal der søges dispensation hos arrangøren.

Få oplysniger om arrangør ved henvendelse til vores servicecenter 70 15 65 65 mandag-fredag 10-17

Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Når du har valgt arrangement og antal billetter, vil du få valget mellem forskellige betalings- og leveringsmuligheder. Mulighederne afhænger af selve arrangementet, spillestedet, i hvilket land du bor, hvor lang tid der er til arrangementets spilletidspunkt m.m.

Vær venligst opmærksom på de leveringsmuligheder, du får tilbudt.

eTicketFast – du printer din egen billet og tager den med til spillestedet. Læs mere om eTicketFast her.

Standardpost – hvis du køber din billet tids nok til, at vi kan sende den med almindelig post, vil du få tilbudt denne leveringsmulighed.  Du kan læse mere om de forskellige muligheder her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Ticketmaster Danmark har en række fysiske salgssteder fordelt over hele landet. Du kan finde en liste over salgsstederne her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Få gode råd til køb af billetter til populære arrangementer her.

6 tips til at gøre billetkøbet bedst muligt:
1. Login på din Profil på Ticketmaster.dk på forhånd
2. Husk at have opdateret din postadresse
3. Tøm evt. din browser for cookies
4. Tryk ikke re-fresh, hvis du står i den virtuelle kø
5. Forsøg IKKE at købe billetter i flere browservinduer på én gang.
6. Brug IKKE flere browsere på en gang - da dette blot er medvirkende til at skabe yderligere tryk på trafikken.

Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Der er mere end 70.000 anmeldelser på Ticketmaster.dk. Og kunderne elsker at læse dem. Se hvordan DU skriver din egen en anmeldelse af et arrangement på Ticketmaster.dk her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Ticketmaster Danmark lever af at formidle billetter mellem arrangører (spillesteder, kulturhuse, teatre, promoters m.m.) og de kunder, der gerne vil købe billetter.

Billetter solgt gennem Ticketmaster Danmark bliver tillagt et billetgebyr. Billetgebyret vil som udgangspunkt være mellem 10 og 40 kr. pr. billet – afhængig blandt andet af arrangementets pris og de vilkår, der i øvrigt er aftalt med den enkelte arrangør. Billetgebyret er indregnet i den pris, du ser på Ticketmaster.dk.

Du kan læse mere om gebyrer her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Ticketmaster.dk gør brug af cookies for at forbedre vores website og forbedre din brugeroplevelse.

Læs mere om vores cookie-politik her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Læs vores persondatapolitik her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Du kan læse vores retningslinjer for brug her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Du kan læse vores retningslinjer for køb her.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Ticketmaster Danmark er en del af Ticketmaster International, som har afdelinger i flere lande verden rundt. Du kan finde en liste over de lande, hvor Ticketmaster opererer og deres hjemmesider her.

Har du brug for hjælp til køb af billetter i udlandet igennem Ticketmaster, så skal du kontakte det enkelte lands kundeservice.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
I 2016 blev Billetnet til Ticketmaster Danmark
Ticketmaster Danmark er ejet af Ticketmaster International under selskabet Live Nation Entertainment. Der er cirka 35 medarbejdere på det danske Ticketmaster-kontor, der ligger på Gl. Kongevej i København. Billetnet har været ejet af Ticketmaster siden 2002, og vi synes derfor, at det var på tide, at vi ændrede vores navn til Ticketmaster Danmark.

Som den ældste billetudbyder i Danmark har vi en lang erfaring med at sælge billetter. Vi har mange års erfaring med at håndterer alt, hvad der handler om billetsalg og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Som del af Ticketmaster International giver vi sammen med vores de andre europæiske Ticketmaster-kontorer mulighed for, at alle billetkøbere har adgang til at købe sikre billetter til store oplevelser uden for Danmarks grænser.

Billetter til oplevelser uden for Danmark
Vil du købe billetter til oplevelser i udlandet: Søg på artisten, byen, landet eller arrangementet her på sitet og køb billetten.

Når du køber billetter hos Ticketmaster, ved du altid, at dine billetter er gyldige og stammer fra den officielle billetudbyder, og at du kun betaler den ordinære pris.