Stil et spørgsmål
Søgetips

Du kan bruge et enkelt ord, eller en gruppe af ord inden for emnet, til at udføre søgningen. Alternativt kan du stille et spørgsmål. De mest oftest "stillede spørgsmål vil automatisk give dig de mest aktuelle svar inden for det emne du søger information omkring.

Prøv venligst at anvende forklarende udtryk og stil dine spørgsmål så tydeligt som muligt når du udfører søgningen. F.eks. "Hvad er TicketFast?" eller "Hvad er jeres åbningstider?"

Hvis du mener, at svaret du har fundet ikke er tilfredsstillende kan du udfylde vores kontaktformular. Vores Servicecenter vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

VELKOMMEN!

Udfyld denne formular for at anmode om en refundering af dit billetkøb i henhold til reglerne for Ticketmasters Fan Guarantee. Der er dog visse undtagelser fra fortrydelsesretten, så læs venligst nedenstående punkter, før du sender din anmodning.

  • Du har i alt 3 dage (72 timer) til at anmode om refundering (regnet fra Ticketmasters afsendelse af ordrebekræftelsen til Ticketmasters modtagelse af formularen for refundering). Overskrides denne tidsfrist, bortfalder fortrydelsesretten med Fan Guarantee, og vi henviser til de gældende regler for fortrydelsesret på billetter
  • Du kan ikke få refunderet dine billetter, hvis der er 14 dage eller mindre til arrangementet (regnet fra købstidspunktet)
  • Du kan maks. benytte dig af fortrydelsesretten 1 gang om måneden og maks. 3 gange i alt inden for hvert kalenderår
  • Vi refunderer kun selve billetprisen – billetgebyret og øvrige gebyrer bliver ikke refunderet
  • Vi har kun mulighed for at annullere selve billetten – tilkøbsprodukter som fx Collector Ticket osv. kan ikke refunderes.
  • Ved mistanke om misbrug, billetsvindel, køb med videresalg for øje mm. forbeholder vi os retten til at afvise refunderingen under Fan Guarantee.

Bemærk, at hvis du blot ønsker at ombytte eller opgradere dine billetter – eller overdrage dem til en anden fan – så kontakt venligst vores servicecenter på tlf.: 70 15 65 65.


Skriv venligst samme navne som står på ordren, da brug af andre navne kan skabe misforståelser ifbm.din refundering
Arrangement- og brugerinformation
NB! Vi refunderer kun til det betalingskort, der blev brugt til det oprindelige køb
Powered by inbenta