Aflyste og flyttede forestillinger

Hjem
Du kan finde en liste over aflyste forestillinger her.

På det enkelte arrangement kan du læse yderligere information om aflysningen.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Du kan finde en liste over flyttede forestillinger her.

På det enkelte arrangement kan du læse yderligere information om flytningen.
Var dette nyttigt?
Tak! Vi sætter pris på din feedback.
Hvis du ikke kunne finde et godt svar kan du kontakte os
Allerede købte billetter til den 5. februar er automatisk gyldige til den nye dato: 2. september 2017

Koncerten med Metallica i Royal Arena 5. februar er udskudt.

Vi er meget skuffede over at måtte dele med jer at James’ helbred desværre i løbet af lørdagen er forværret. Særligt hans hals er ikke i bedring, og han er under strenge lægeordrer mod at synge en eneste tone. Så vi må desværre meddele, at vi må udskyde morgendagens show i Royal Arena til 2. september 2017.

Vores uge her i København har stået i kalenderen i meget lang tid som en helt særlig lejlighed, ikke blot for vores venner i Danmark men også for os, og vi har virkelig glædet os til at fejre den nye arena med jer. Til de af jer som var der i går - vi værdsætter at I opmuntrede os til at fortsætte… det betød alt for os! Det var nedtur for os alle at vi ikke var i stand til at give jer den fulde Metallica oplevelse; det var et af de mest udfordrende shows, vi nogensinde har spillet, men jeres kærlighed og support førte os igennem.

Vi ved, at mange af jer kommer langvejsfra for at tilbringe weekenden sammen med os, og vi er meget kede af den ulejlighed som det her foranlediger. Vi håber, at du vil kunne komme tilbage til København til september, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det godt igen for alle med noget helt særligt til jer ved showet - selvfølgelig sammen med et kick ass show! Og til Aphyxion, bandet som vandt jeres stemmer som søndagens supportband, vi håber I kan komme til september.

Tak igen for al den støtte og omsorg I altid har vist os i Danmark. Vi kommer tilbage!

PS. Vi monitorerer James’ stemme dagligt, så hold øje med metallica.com

Hvis du ikke har mulighed for at opleve koncerten 2. september og derfor ønsker dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster inden 1. marts på tlf.: 70 15 65 65 eller pr mail servicecenter@ticketmaster.dk

Refundering sker udelukkende til den oprindelige køber af billetten, hvorfor du vil blive bedt om at oplyse de sidste 4 cifre af det kreditkort billetterne er købt på. Billetgebyr refunderes ikke.